Hlavní obsah

Mitsubishi oživuje značku Ralliart. Nosí ji koncept outlanderu

Tokijský autosalon byl během uplynulých hodin dějištěm jedné velice očekávané premiéry. Svůj návrat ke sportovnímu označení Ralliart zde předvedlo japonské Mitsubishi, které světu ukázalo koncept Vision Ralliart. Pro mnohé však vůz představuje jen velké zklamání.

Foto: Mitsubishi

Mitsubishi Vision Ralliart

Článek

Dlouhou dobu to vypadalo, že značka Ralliart se už nikdy nevrátí. Jak se ale ukázalo, opak je pravdou a Mitsubishi na autosalonu v Tokiu skutečně ukázala další model s tímto názvem, který se proslavil v dobách, kdy značka se třemi diamanty ve znaku závodila v rallye.

Foto: Mitsubishi

Mitsubishi Vision Ralliart

Jedná se o koncept s názvem Vision Ralliart, který stojí na základech modelu Outlander, ale s fešným bodykitem, což řadu fanoušků zklamalo. Vůz má díky němu drsnější přední masku s vyhlazenými rysy a vzadu zvláštně vyhlížející difuzor. Auto pak zdobí i velká, 22 palců široká kola a za nimi šestipístkové brzdiče.

Nadšenec spojil nesmiřitelné soky. Vzniklo tak subevo

AutoMoto

Brzdy jsou bohužel zřejmě tím jediným technickým, co se u auta oproti outlanderu změnilo. I proto představuje novinka spíše jen designovou studii. Mitsubishi pak v rámci premiéry představilo i běžný outlander ve verzi Ralliart Style. Ta vůz doplňuje o celou řadu samolepek a doplňků ve sportovním stylu, ale opět se znovu nedotýká motoru ani podvozku.

Reklama

Související články

Mitsubishi zvažuje, že z Evropy neodejde

Japonská automobilka Mitsubishi zvažuje, že bude ve Francii své vozy vyrábět v závodech Renaultu. Znamenalo by to zvrat loňského rozhodnutí z Evropy odejít....

Výběr článků

Načítám