Hlavní obsah

Maskovaný prototyp crossoveru má být Fordem Mondeo. Zaujme obřím displejem

Novinky, Marek Bednář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příští generace Fordu Mondeo má být crossoverem a dost možná se dostala na svět ve formě maskovaného prototypu. Interiér dosud oficiálně neznámého vozu nabízí neobyčejně široký displej.

Foto: Ford

Ford (Ilustrační foto)

Článek

Není tajemstvím, že příští generace Fordu Mondeo má být crossoverem. Dosud však tato slova nebyla podpořena žádnými obrázky. Až nyní instagramový profil Cochespias, který je dobrým zdrojem špionážních fotek maskovaných prototypů, zveřejnil několik fotografií věci, kterou nazývá novým Fordem Mondeo.

Samozřejmě nemáme potvrzení automobilky, že se skutečně díváme na prototyp mondea, ovšem v maskované přídi vidíme náznak designové evoluce ve srovnání se současným vozem. A důvěryhodnost dodává i fakt, že stejně o autě píše britský magazín Autocar.

Fotografie ukazují také palubní desku auta, které dominuje obrovský displej. Táhne se od prostoru přístrojového štítu až před spolujezdce, takže je pravděpodobné, že i ten bude mít před sebou nějaké ovládací prvky.

Po stránce techniky jsou na světě jen spekulace, ale hybridní pohonné ústrojí je pravděpodobné přinejmenším jako součást nabídky, ne-li jako jeho gros či jediná možnost. Vůz se má odhalit ještě během letošního roku.

Foto: Ford

Dosavadní Ford Mondeo

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám