Hlavní obsah

Kia začne vyrábět model Soul v roce 2008

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přesně před rokem byl na mezinárodním autosalonu v New Yorku představen koncept Kia Soul. Tento Crossover zajímavých tvarů se bude vyrábět. Ve středu to řekli na tiskové konferenci zástupci automobilky. Plán je dodávat vůz především do USA.

Článek

Koncept Kia Soul se začne vyrábět a prodávat v průběhu roku 2008 pod značkou Scion. Cílovou skupinou jsou podle představitelů automobilky mladí lidé, takže není ani zapotřebí žádných extra technických fines. Pravděpodobně se tak do vozu nasadí čtyřválcový zážehový agregát, pohon pouze přední nápravy a pětistupňová automatická převodovka s možností ručního řazení.

O co přijde vůz na technice, o to větší by měl mít image. Automobil by měl být "nabušený" moderní elektronikou, jeho základním synonymem by měla být konektivita a prostornost. Zadní sedadla by měla být volně posuvná po ploché podlaze.

:. Kliknutím na obrázek jej zvětšíte do původní velikosti.

Uvidíme, zda se automobil dostane do výroby i bez středního sloupku a se dveřmi otevíratelnými proti sobě. Tento systém je sice efektní, ale může stát příliš mnoho peněz, které by už nechtěli zákazníci investovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám