Hlavní obsah

Kamion v USA narazil nákladem hned do dvou mostů. Ztratil kontejner

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I jízda kamionem může být adrenalinovým zážitkem. Přesvědčil se o tom nejen řidič inkriminovaného kamionu na americké dálnici, který při své cestě naboural hned dva mosty, a ještě při tom ztratil kontejner, ale i další jedoucí za ním. První náraz do mostu kontejner přežil, bylo to „jen” škrábnutí. Řidič ovšem nezastavil a pokračoval dál, o chvíli později pak narazil do druhého mostu - a ten už poslal kontejner z návěsu dolů a na asfalt. O zraněních nemáme zprávy.

Foto: Profimedia.cz

Přepravní kontejner (Ilustrační foto)

Článek

Občas se o tom dočítáme – nákladní vůz narazil svým nákladem zespoda do mostu. Nedávno se mluvilo o tom, jak jeden podobným způsobem ztratil kabelovou cívku. [celá zpráva]

Případ na videu, které bylo zveřejněno 12. listopadu a vzniklo na blíže nespecifikované americké dálnici, je velmi podobný. S tím rozdílem, že řidič měl možnost zastavit včas a nemusel náklad vůbec ztratit.

Už při průjezdu pod prvním mostem vidíme značné množství jisker, jak kontejner škrtl o spodek mostu. Vidíme také, že se návěs nahnul; je dost nepravděpodobné, že by řidič něco takového necítil.

To ale ještě kontejner na návěsu vydržel. O chvilku později však přišel druhý most, který už kontejner z návěsu shodil. Toho už si nejde nevšimnout, takže vidíme kamion zastavovat u pravé krajnice.

Kontejner při své cestě po asfaltu nenarazil do žádného auta, ovšem ve videu je slyšet, jak vůz jedoucí za kamionem, který záznam pořídil, dostal po prvním nárazu spršku – pravděpodobně od úlomků mostu. O žádných zraněních nemáme zprávy.

Reklama

Výběr článků

Načítám