Hlavní obsah

Jeep Renegade dostal nový digitální přístrojový štít a lepší infotainment

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malé SUV Jeep Renegade nabídne s modelovým rokem 2024 nový digitální přístrojový štít, vylepšený infotainment a rovněž lepší konektivitu.

Foto: Jeep

Jeep Renegade pro modelový rok 2024

Článek

Jeep Renegade sice již brzy oslaví 10 let na evropském trhu, přesto se z něj evidentně nechystá stáhnout. Od automobilky totiž dostal několik vylepšení, díky kterým by měl lépe držet krok s dobou a nároky moderních zákazníků.

Vylepšení se zaměřila především na technologickou výbavu a model Renegade tak může nabídnout 10,25palcový digitální přístrojový štít, který doplňuje 10,1palcová obrazovka nového infotainmentu, jejíž plocha se tak zvětšila o 40 procent.

Nový infotainment slibuje až pětkrát vyšší výpočetní výkon, okamžité reakce na dotyk, rychlejší výpočet tras v navigaci a rovněž rychlejší reakce na hlasové povely. Displej slibuje FullHD rozlišení 1024 × 768, respektive 1920 × 1200 pixelů (dle volby zákazníka), jasný obraz a plnější barvy.

Nechybí 4G konektivita, díky které bude možné na dálku odemykat a zamykat dveře. Vůz navíc slibuje bezdrátové aktualizace i podporu bezdrátové konektivity systému Apple CarPlay a Android Auto.

Mezi další vylepšení patří nový volant nebo USB porty typu A a C. Výbava Summit nabídne nová 18“ litá kola, která slibují lepší výkony na silnici, zatímco verze Overland by měla nabídnout digitální kameru pro vyšší bezpečnost.

U hybridních motorizací e-Hybrid a 4×e plug-in hybrid mělo dojít k optimalizaci pohonných jednotek a kalibraci baterií, díky čemuž by se měla snížit spotřeba a klesnout by měly i emise CO2.

Čistě elektrický Jeep Wagoneer S se začíná představovat, v kabině má čtyři obrazovky

AutoMoto

Jeep Recon bude elektrickou alternativou k Land Roveru Defender, nabídne skoro 600 koní

AutoMoto

Reklama

Související témata:
Jeep Renegade

Výběr článků

Načítám