Hlavní obsah

Grafik ukazuje pravděpodobnou podobu nové Škody Fabia Combi

Nezávislý grafik vystupující pod pseudonymem X-Tomi prezentuje svou vizi Škody Fabia čtvrté generace ve variantě Combi. Praktičtější verze skutečně dorazí, ovšem se zpožděním.

Foto: Škoda Auto

Škoda Fabia čtvrté generace

Článek

V případě dosud nezveřejněných automobilových novinek pozorovateli v jeho představivosti vždy pomůže grafická úprava. Podobně tomu je u rodinné varianty nové fabie.

Verze Combi dorazí se zpožděním, pravděpodobně v roce 2023. Pro německý magazín Auto Motor und Sport to v prosinci prozradil Thomas Schäfer, předseda představenstva Škody Auto. Do té doby bude Fabia Combi ve své třetí generaci dožívat vedle nového hatchbacku, a to v akční verzi Tour.

Fabia Tour je nejlevnějším kombi v Česku, dožívat bude vedle nového hatchbacku

AutoMoto

Na současném trhu bude malé kombi skutečnou anomálií. Tradiční kombíky segmentu B jako Peugeot 207, Renault Clio či Seat Ibiza už nekoupíte. Nahradily je populární malé crossovery. I takový je v nabídce Škody. Bude zajímavé, jak si kombi fabie povede ve srovnání s kamiqem.

Reklama

Související témata:

Související články

Škoda představila novou fabii

Škoda v pražském centru DOX představila novou fabii, redaktor Novinek již měl příležitost vůz vidět v sériové podobě. Novinka stojí poprvé na modulární...

Výběr článků

Načítám