Hlavní obsah

Ford Transit Connect má špatně upevněnou nádrž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Malé dodávky Ford Transit Connect musí do servisů. V Česku tak musí na kontrolu více než 200 vozů kvůli špatnému upevnění palivové nádrže. Nejedná se o vážnou závadu, ale spíš o problém, který je nepříjemný.

Článek

Automobil, který jsme představovali minulý týden v rubrice Bazar, [celá zpráva] má problémy s nádrží. Jedná se o uvolnění nádrže z úchytů, takže je možné, že se bude u podvozku posouvat a klepat do podlahy. Podle tiskového mluvčího zastoupení značky v ČR Martina Linharta se nejedná o žádnou závažnou závadu, protože nádrž nemůže upadnout a nehrozí ani nebezpečí požáru.

V České republice si Ford Transit Connect zakoupilo 204 zákazníků, kteří jsou nyní zváni do servisů, kde se jim závada bezplatně opraví.

Reklama

Související témata:

Související články

Honda svolává téměř půl miliónu vozů

Japonská automobilka Honda Motor Co. svolává k opravě přes 483 tisíc vozů kvůli výměně vadného komponentu, který se používá při startování motoru. Jde o auta...

První svolávání vadných automobilů v Číně

Velká expanze automobilek v Číně má svou první trhlinu. Svolávání vozů do servisu je ve světě vždy velkým problémem pro danou automobilku a v Číně s tímto...

Výběr článků

Načítám