Hlavní obsah

Ford Puma přijíždí ve výbavě ST-Line Vignale. Spojuje sportovní a luxusní verzi

Novinky, laz

Dnešní svět aut je plný protichůdných potřeb. Crossover Ford Puma chce být v nové výbavové linii sportovní a luxusní zároveň, modrý ovál proto spojil dvě specifické verze do jedné.

Foto: Ford

Ford Puma ST-Line Vignale

Článek

Ford u současných modelů nabízí krom běžných výbav také možnosti přiklonit vybraný vůz do specifického stylu, nálady. A to jak designovými doplňky, tak i funkčními prvky či nastavením podvozku. Active je dobrodruhem do lehkého terénu, ST-Line se tváří sportovněji a Vignale je volbou nejluxusnější.

Foto: Ford

Rovněž interiér kombinuje luxus se sportovním provedením.

Ovšem u nové Pumy je nově na výběr také linie ST-Line Vignale, která spojuje zmiňované. Má unikátní doplňky karoserie v čele se saténově lakovanou maskou chladiče, výrazným zadním spoilerem nebo lakovaným zadním nárazníkem. V praxi jde skutečně o jakési spojení chromovaného amerického luxusu s agresivním výrazem sportovně laděné verze.

První jízda s Fordem Puma: Do města i zatáček

Testy

Uvnitř najdete kůží obšitou palubní desku se pseudo karbonovými dekory, výrazně obšitá sedadla a především plnou výbavu včetně audiosystému Bang Olufsen či digitálního přístrojového štítu.

Cenu ani nabízené motory této verze zatím nejsou známy. Ford podobnou fúzi nezkouší poprvé. Nový Focus je k mání v luxusně-terénní variantě Active X Vignale.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám