Hlavní obsah

Dostupný čínský hybrid MG 3 na první upoutávce. Chystá se i do Evropy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MG představí v Ženevě novou generaci modelu 3, který má být levným minivozem s hybridním pohonem. V prodeji bude i v Evropě.

Upoutávka na MG 3Video: MG

 
Článek

Automobilka MG, součást britského koncernu SAIC, poodhalila svůj nový model s označením 3 - přesněji, třetí generaci tohoto modelu. Fotografií a videem ukázala části vozu, který má být pro Evropu a pacifické části Asie cenově dostupným minivozem.

Foto: MG

Upoutávka na MG 3

Na to, že v souladu se strategií značky půjde zřejmě o levné auto, je vzhled přídě velmi agresivní a vypadá to, že bude vůz možné taky docela dobře vybavit. Fotografie ukazuje projektorové světlomety a také kameru v přídi vozu. U těch nejlevnějších aut přitom lze považovat za bohatou výbavu už jedinou, couvací kameru v zádi auta.

Podle dostupných informací by vůz měl být vybaven hybridním ústrojím, jehož základ bude zážehová patnáctistovka a baterie má být lithium-iontová. Na informaci, jaký bude celkový výkon systému, si však musíme počkat až na odhalení na ženevském autosalonu. MG 3 se má začít prodávat nedlouho po představení.

Dvojtest MG ZS: Hezký crossover za dobrou cenu, ale plný chyb

Testy

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám