Hlavní obsah

Clarkson, Hammond a May se vracejí se skandinávským speciálem. Upoutávka slibuje obvyklou akci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trio proslavené pořadem Top Gear se vrací se speciálním dílem ze série Grand Tour. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May proženou nejen sportovní vozy inspirované světem rally 16. září na Amazon Prime.

Článek

Speciál se jmenuje „A Scandi Flick“, je pojmenován podle techniky jízdy, při které řidič rozhodí vůz před zatáčkou, aby dosáhl plynulé přetáčivosti.

Velká část se bude točit kolem závodů rally. James May bude řídit Mitsubishi Evo VIII, zatímco Hammond zvolí Subaru Impreza WRX. Clarkson je v upoutávce za volantem Audi RS4 generace B7.

Jeremy Clarkson řídil závodní Škodu 1100 OHC. Nadchla ho

AutoMoto

Upoutávka ukazuje spoustu akce, včetně tří provizorních domků táhnoucích přes zasněženou divočinu. Zdá se také, že ukazuje okamžik těsně předtím než May havaruje se svým Subaru.

Nezdá se, že by Mayovo Mitsubishi show přežilo, protože jedna scéna ukazuje pád žlutého vozu do zamrzlého jezera. Nebude chybět ani tradiční oheň. Jedna scéna ukazuje, jak Clarkson zapaluje kapotu svého auta, což se mu rychle vymkne z rukou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám