Hlavní obsah

Bicykl od Lamborghini stojí jako malé auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italská automobilka Lamborghini spolu s italským výrobcem prémiových kol 3T vytvořila bicykl zvaný 3T Exploro Racemax x Huracán Sterrato. Vznikl tak produkt odkazující se na terénní supersport.

Foto: 3T

Bicykl 3T Exploro Racemax x Huracán Sterrato

Článek

Huracán Sterrato coby dvoudveřové superauto od Lamborghini připravené pro terén je automobilovou vzácností, ovšem ve světě bicyklů je křížení lehkých sportovních modelů s terénními prvky zcela běžné.

Zřejmě taková úvaha vedla Lamborghini při návrhu speciálu od značky 3T. Výsledkem je kolo za 15 tisíc dolarů, téměř 340 tisíc korun. Vznikne přitom méně než dva tisíce kusů.

Foto: 3T

Bicykl 3T Exploro Racemax x Huracán Sterrato

Za tuto částku získají kupující kompozitové kolo na šotolinu o velikosti od 51 cm do 58 cm. Z karbonu jsou rovněž kola s titanovými náboji, obutá do pneumatik Pirelli Cinturato Gravel. Přehazovačka je typu Sram Red AXS, brzdy kotoučové a adaptivní sedlo dodala firma Fizik.

Barevné provedení kopíruje terénní Lamborghini v tovární „plakátové“ konfiguraci. Zlatozelenou kombinuje s černou červenými detaily.

Lamborghini konečně podrobně představuje terénní Huracán Sterrato

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám