Hlavní obsah

Bentley poutá na prodlouženou novinku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britská luxusní automobilka zveřejnila krátkou upoutávku na chystanou novinku. Mělo by jít o prodloužený model, pravděpodobně se delšího rozvoru dočká SUV Bentayga.

Foto: Bentley

Upoutávka na prodloužené bentley

Článek

Bentley přidá pátý vůz do svého portfolia 10. května a záhadné upoutávky od značky s heslem „dlouho očekávané“ naznačují, že půjde o novou verzi SUV Bentayga s dlouhým rozvorem.

Prodloužená verze Bentley Bentayga je ve hře od roku 2016, kdy vedení automobilky prozradilo britskému Autocaru, že prodejní úspěch modelu vyvolal interní diskusi o různých nových derivátech.

Bentley představuje Bentaygu Speed ve vesmírné edici od divize Mulliner

AutoMoto

Hovořilo se také o verzi kupé či limitované edici vysoce výkonného modelu, který nyní známe jako Bentayga Speed ​​s motorem W12, a právě verzi s dlouhým rozvorem, která se od roku 2020 testuje v maskování na veřejných komunikacích.

Krátké video ukazuje vnitřek zadních dveří, zdánlivě delších než ty, kterými je vybavena současná bentayga, osvětlené v dramatickém odstínu fialové. Žádné další podrobnosti nebyly zveřejněny. Více se dozvíme zřejmě až 10. května.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám