Hlavní obsah

Barvou politý rolls-royce má dohru. Čeká ho nový vzhled

Zelená barva, kterou Supercar Blondie „zničila” svůj Rolls-Royce Wraith, ve skutečnosti nebyla až tak permanentní, jak tvrdila. Přesto i ona sama zažila pernou chvilku, když barva zprvu nešla smýt.

Foto: Rolls-Royce

Rolls-Royce (Ilustrační foto)

Článek

Alexandra Hirschiová, známá na sociálních médiích jako Supercar Blondie, nedávno zvedla obočí celého automobilového světa svým pokusem namalovat na Rolls-Royce Wraith ornament pomocí kyvadla. Auto pak vypadalo spíš jako po řádění vandala, než že by se dalo hovořit o nějakém umění.

Youtuberka polila Rolls-Royce zelenou barvou. Litovat začala záhy

AutoMoto

Tehdy jsme se od youtuberky dozvěděli, že ta zelená barva se používá na lodě a je velmi odolná. Video ale končilo slovy „Pokračování příště”, takže bylo jasné, že tady něco nehraje.

A vskutku - ta barva ve skutečnosti nebyla „velmi odolná”, nýbrž se dala smýt dostatečným tlakem vody. A právě to se záhy po „namalování” stalo dle videa zveřejněného v tomto týdnu.

„Ach, díky bohu,” říká Alexandra ve videu v moment, kdy se tlakové vodě podaří barvu odstranit. „To byl moment čiré paniky,” dodává s odkazem na těch pár vteřin, než barva začala pod tlakem vody pouštět.

Takový plán byl samozřejmě od začátku - natočit video tak, aby nasbíralo co nejvíc kliků a zvedlo ze židle co nejvíc lidí. Rolls-Royce ve výsledku bude vypadat jinak, ale nikoliv pomalovaný kyvadlem - bude nalakován profesionálně a ponese logo SB, iniciály pseudonymu Supercar Blondie.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám