Hlavní obsah

Rolls-Royce poutá na nový Ghost. Má být uhlazený a minimalistický

Britská automobilka Rolls-Royce se pomalu, ale jistě připravuje na premiéru další generace jednoho ze svých stěžejních modelů, menší limuzíny Ghost. Měl by se představit na podzim, a to s dvanáctiválcem.

Foto: Rolls-Royce

Náčrt nového Rolls-Royce Ghost

Článek

Ukázka, která se objevila na internetu, zobrazuje pouhé tři jednoduché designové linie, které mají symbolizovat celkový tvar nového Rolls-Royce Ghost. A podle všeho se zdá, že bude auto krapet uhlazenějších tvarů než současný model.

Youtuberka polila Rolls-Royce zelenou barvou. Litovat začala záhy

AutoMoto

Rolls-Royce představení nové generace Ghostu oznámil nedávno pomocí dopisu, jenž zaslal svým stávajícím zákazníkům – a rovněž ho umístil i na své internetové stránky.

V psaní šéf značky Torsten Müller-Otvös uvedl, že k premiéře dojde v termínu mezi zářím a listopadem a že auto ponese designovou filozofii s názvem Post Opulence. Z jeho slov i dalších zpráv od automobilky vyplývá, že si Rolls-Royce uvědomil touhy svých zákazníků po ještě větším minimalismu v designu vozidla.

Rolls-Royce Dawn Black Badge v testu: Pět věcí, kterými otevírá tabu konzervativní značky

Testy

Zásadní zprávou zůstává, že Ghost bude mít stále pod kapotou obří 6,75l motor V12 s výkonem 570 koňských sil a točivým momentem 900 N.m.

Reklama

Související články

Grafik ukázal Rolls-Royce v roli supersportu

Sportovní Rolls-Royce neexistuje, ale když už by existovat měl, podle nezávislého designéra by mohl vypadat právě takto. Snoubí eleganci a působivost rollsů...

Výběr článků

Načítám