Hlavní obsah

Argentinec zaparkoval auto na hulváta, dočkal se vtipné pomsty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řidič peugeotu v Argentině zaparkoval své auto na místě pro nákupní vozíky. Jeho nevychovanost uctili snad zaměstnanci obchodu tím, že vůz obestavili právě těmi vozíky. Vypadá to jako vtipná pomsta, ale možná jen neměli kam jinam je dát.

Foto: Profimedia.cz

Špatné parkování jen zřídka zůstane bez povšimnutí. (Ilustrační foto)

Článek

Parkování u obchodů může být frustrující, zejména pokud spěcháte. Desítky stání pro invalidy u vchodu zejí prázdnotou a ta místa poblíž vchodu, která by šla použít, jsou o pár centimetrů příliš malá, protože ten vedle neumí parkovat. Doporučujeme to ale neřešit podobně jako řidič peugeotu v Buenos Aires v minulém týdnu.

Zaparkoval totiž v prostoru pro nákupní vozíky. Jaký byl jeho konkrétní důvod, není známo; fotografie vznikly pozdě večer, okolo 23. hodiny. Podle Arnolda Angeliniho, který fotky dal na Facebook, bylo takhle nejdříve zaparkováno auto a až pak se kolem něj objevily vozíky. „Potlesk zaměstnancům, kteří to auto takhle uzavřeli,” dodává Angelini.

Je pravděpodobné, že majitel se k autu dostane a bude s ním moci odjet, jsou-li vozíky jen zaparkované, nikoliv třeba na noc zamčené řetězem. Bude to ale chtít trochu práce - a příště si jistě takové parkování rozmyslí.

Reklama

Výběr článků

Načítám