Hlavní obsah

AC Schnitzer představuje první úpravy nového BMW řady 5, nabídku postupně rozšíří

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeden z předních úpravců vozů značky BMW představil první komponenty pro novou generaci BMW řady 5. To nejzajímavější však přijde až v příštím roce, kdy se bude nabídka postupně rozšiřovat.

Foto: AC Schnitzer

AC Schnitzer představuje první úpravy pro nové BMW řady 5

Článek

Německá společnost AC Schnitzer, která patří k předním úpravcům vozů značky BMW, na svých stránkách oznámila, že jedním z jejich nejvýznamnějších projektů pro příští rok bude úprava nové generace BMW řady 5, označované jako G60/G61. První ochutnávku ale společnost přináší ještě před koncem roku.

Nedočkaví zákazníci si tak již nyní mohou vybrat z nabídky nových litých kol o průměru 19 až 21 palců, které mohou být obuty do sportovních pneumatik. V nabídce jsou však i podložky o síle 10 mm, které zdůrazní kola v podbězích, nebo bezpečnostní šrouby a krytky šroubů.

Na příští rok ale společnost slibuje mnohem pestřejší nabídku úprav, včetně dílů zlepšujících aerodynamiku, komponentů šasi a vybavení kabiny. Chybět nebude ani zvyšování výkonu, to však bude dostupné pouze pro vznětové, zážehové nebo hybridní motorizace. Majitelé elektromobilů tak zřejmě budou mít smůlu.

Společnost navíc dodává, že komponenty bude možné pořídit jak v komplexních balíčcích, tak i jednotlivě. Zákazníci si tak budou moci upravit vůz přesně podle svých představ.

Při pohledu na ostatní úpravy vozů značky BMW z dílny AC Schnitzer můžeme očekávat kromě vyššího výkonu i výraznější karosářské díly a doplňky, upravené podvozky, úpravy výfukového systému, silnější brzdy a další drobnosti, které kromě designu zdůrazní a zlepší jízdní vlastnosti vozu.

Nové BMW řady 5 přijíždí s elektrickými verzemi a bez osmiválce

AutoMoto

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám