Hlavní obsah

Před služebnou městských strážníků v Praze 2 se střílelo

Právo, Radim Vaculík, Josef Hora

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Přímo před služebnou městské policie v Korunní ulici na pražských Vinohradech zazněla ve středu večer střelba. Dosud neznámí pachatelé tam postřelili do hrudi asi třicetiletého muže a z místa činu utekli. Policie po nich nyní pátrá v nejbližším okolí.

Článek

Zraněný zůstal ležet přímo na chodníku, kam po chvíli dorazila kromě policistů také záchranka a odvezla jej do nemocnice.

„Na linku 158 nám bylo oznámeno, že v Korunní ulici došlo ke střelbě a že na místě je poraněný muž. Policisté po příjezdu skutečně našli na chodníku ležícího muže, který utrpěl střelné poranění v oblasti hrudníku,“ řekla Právu mluvčí pražské policejní správy Eva Kropáčová.

Podle jednoho ze zasahujících policistů útočníci trefili muže někam pod srdce, ale kulka se prý odrazila od žeber a vyletěla z těla ven, takže by prý neměl být v ohrožení života.

Mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová zatím žádné podrobnější informace ve 20.00 neměla, sanitka s postřeleným mužem prý teprve v té době mířila do nemocnice.

Přítomný policista také Právu řekl, že samotná střelba nijak nesouvisí se služebnou městských strážníků, šlo prý o náhodu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám