Hlavní obsah

Novinky.cz jsou na Facebooku i Twitteru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nejčtenější český zpravodajský server Novinky.cz, který provozuje deník Právo a internetový portál Seznam.cz, zamířil na populární komunitní síť Facebook a mikroblogovací server Twitter. Čtenáři Novinek zde naleznou nejzajímavější tuzemské i zahraniční zprávy, ale také informace z provozu redakce.

Foto: Novinky

Novinky.cz

Článek

Pokud chcete mít vždy přehled o čerstvých článcích na Novinkách, můžete sledovat naši stránku na Facebooku. Kromě odkazů na nejzajímavější zprávy jsou zde umístěny také informace, které se bezprostředně týkají redakce Novinek, jako je například spuštění nové rubriky Finance.

Foto: Novinky

Novinky.cz na Facebooku

Na stránkách je umístěno také hned několik galerií s fotografiemi. V těch se můžete například podívat, jak se měnil design Novinek od jejich spuštění. Prostor je na Facebooku také pro vaše diskuse a komentáře.

V budoucnu se na stránkách Facebooku budou objevovat také statistiky nejčtenějších článků na Novinkách. Chybět nebudou ani ta nejzajímavější videa, jež se na našem serveru objevila.  

Foto: Novinky

Novinky.cz na Twitteru

Pokud dáváte před Facebookem přednost mikroblogovacím službám, můžete zprávy z Novinek sledovat na celosvětově oblíbeném Twitteru. Ani zde nechybí důležité informace o chodu redakce.

  • Novinky.cz na Twitteru naleznete ZDE
  • Novinky.cz na Facebooku naleznete ZDE.

Na Facebooku i Twitteru můžete sledovat také nejčerstvější zpravodajství ze serveru Sport.cz. A to ať už se jedná o přímý přenos fotbalového zápasu, nebo pikantní informace o exotických jamajských bobistech.

Foto: Novinky

Sport.cz na Twitteru

  • Sport.cz na Twitteru naleznete ZDE
  • Sport.cz na Facebooku naleznete ZDE.

Novinky.cz v mobilu

Na mobilním telefonu si můžete přečíst i aktuální zpravodajství Novinky.cz. Koncept služby vychází ze stejného uživatelského prostředí jako ostatní služby seznamu. V nabídce mobilních Novinek jsou dostupné jednotlivé rubriky s přehledným členěním aktuálních článků včetně jejich archivu.

Současně je možné hledat články dle zadaných kritérií v celém obsahu Novinek. Služba zobrazuje k jednotlivým článkům také fotografie, popřípadě celou fotogalerii k danému tématu. V budoucnu bude obsah rozšířen i o podporu videa. Navíc články je možné si v mobilním telefonu uložit a následně kdykoli přečíst i bez nutnosti připojení na internet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám