Hlavní obsah

Zavražděnou modelku identifikovali podle prsních implantátů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Nalezené tělo zavražděné modelky Jasmine Fioreové bylo v tak žalostném stavu, že pro její identifikaci museli policisté využít sériová čísla jejích prsních implantátů. Její bývalý manžel, který byl z vraždy obžalován, je na útěku.

Foto: Profimedia.cz

Jasmine Fioreová

Článek

Ostatky osmadvacetileté modelky byly nalezeny v cestovním kufru na smetišti v městě Buena Park asi 30 kilometrů jižně od Los Angeles. Vrah modelčino tělo zbavil rukou a zubů, policisté je proto nemohli identifikovat. Její totožnost byla zjištěna až na základě sériových čísel implantátů v prsou, uvedla policejní mluvčí distriktu Orange County Farrah Enamiová.

Z vraždy Fioreové byl již obviněn její bývalý manžel, třiadvacetiletá hvězda realitní show Ryan Alexander Jenkins, který je v současnosti na útěku. Za informaci vedoucí k jeho nalezení vypsala policie odměnu 25 tisíc dolarů.

Existuje podezření, že Jenkins uprchl ze Spojených států a skrývá se ve své rodné Kanadě. Vyšetřovatelům se podařilo zjistit, že muž Jenkinsova popisu ve státě Washington nastoupil na loď směřující k hranicím sousední Kanady.

Jenkins se s Fioreovou oženil na počátku letošního roku, ale podle médií byl později sňatek anulován.

Fioreová se před nedávnem přestěhovala z Las Vegas do Los Angeles, kde pracovala jako modelka v reklamách a časopise Playboy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám