Hlavní obsah

Kateřina Moťovská: Můj manžel žije

Právo, hev

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zmizelý podnikatel a nový majitel soutěže Miss ČR Jan Moťovský podle slov jeho manželky Kateřiny žije. Po Moťovském, který na začátku srpna odletěl za byznysem do jihofrancouzského města Nice, pátrá už téměř měsíc francouzská i česká policie, ale zatím bezúspěšně. Kateřina Moťovská však Právu řekla:" Věřím, že se manžel vrátí."

Foto: Petr Horník, Právo

Kateřina Moťovská

Článek

Kde berete tu jistotu, že váš manžel žije?

Věřím svému vnitřnímu pocitu.

I přes to, že je policie v pátrání zatím bezúspěšná?

Ano.

S bratrem vašeho manžela Romanem jste si najali na pomoc v pátrání po vašem manželovi francouzskou soukromou detektivní kancelář. Co zjistila?

Bohužel nic. Ani od policie nemáme žádné nové zprávy.

Nezkoušela jste oslovit nějakého senzibila či kartářku?

Zkusila jsem jednu kartářku, kterou mi doporučila kamarádka.

Co vám řekla?

Ujistila mě v tom, že manžel žije. Ale nevím, zda mi to řekla jen proto, aby mě uklidnila. Pro mě je důležité, že v to věřím sama a doufám, že se vrátí.

Předala jste informace, které vám sdělila, policii?

Nějakou důležitou informaci, která by mohla vést k vypátrání jeho stopy, mi neřekla. Takže jsem s nikým o tom nemluvila.

Co je pravdy na tom, že měl manžel před tím, než dorazil do Nice, zastávku ve Švýcarsku?

Manžel letěl do Nice přes Švýcarsko, takže tam pouze přesedal. Žádné jiné aktivity tam neměl a s nikým se tam ani nesetkal.

Kdo šéfuje soutěži Miss ČR v jeho nepřítomnosti?

Manžela teď zastupuji já s tím, že mám kolem sebe tým lidí, kteří na přípravě soutěže pracovali už dřív. Takže pouze navazujeme na to, kde manžel skončil. Tým lidí okolo, jako plastický chirurg Jan Měšťák, psycholožka Hana Kotásková či Milada Karasová zůstávají.

Co se stane v případě, že se manžel do začátku dalšího ročníku Miss ČR neobjeví?

Tuhle verzi si zatím nepřipouštíme. Znovu opakuji: Věřím, že se manžel vrátí. A chci jen říct, že tuhle kauzu beru jako rodinnou tragédii. V žádném případě to nenarušuje jeho byznys.

Takže není pravda, že kvůli jeho zmizení přichází soutěž o sponzory?

Sponzoři od nás neodcházejí. Jsou stále v jednání. Znovu říkám, nechci, aby se myslelo, že s jeho zmizením se hroutí vše, na čem pracoval. Má kolem sebe lidi, kteří ho dokáží i v jeho nepřítomnosti zastoupit.

Manžel se pohřešuje už téměř měsíc. Jak dlouho vydržíte věřit tomu, že žije a že se vrátí?

Do doby, než se objeví.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám