Hlavní obsah

Nissan GT-R má v Česku oficiálního prodejce

Novinky, maž

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sportovní GT-R se nebude prodávat v běžné prodejní síti japonské automobilky. Nissan chce pro své zákazníky něco extra a tak založil celoevropskou síť specializovaných dealerů – Nissan High Performance Centres. Jedno prodejní místo bude i v Praze.

Článek

Podle Nissanu mají mít zaměstnanci těchto dealerských center speciální obchodní a technické školení a rovněž technické vybavení pro údržbu a opravy má být údajně prvotřídní.

Pro Českou republiku byla vybrána společnost Autec Group, která kromě Nissanu nabízí i vozy značek BMW, Alpina, Mini, Land Rover či Jaguar. Mimochodem, její vloni na podzim otevřený autosalon v Praze 5 – Stodůlkách je největším prodejním centrem Nissanu v Evropě.

:. Nissan GT-R si troufá i na takové ikony jako Porsche 911 Turbo nebo Ferrari F430.foto: Nissan

„Jmenování AuTecu prodejním centrem Nissanu GT-T je pro nás velkou výzvou a současně oceněním úsilí, které vynakládáme na prezentaci vozidel Nissan,“ uvedl Udo Richter, generální ředitel AuTec Group.

První dodávky Nissanu GT-R jsou plánované na březen 2009. Už nyní je možné si vůz zamluvit složením zálohy 5 000 eur. Cena nového Nissanu GT-R, poháněného 3,8 litrovým dvakrát přeplňovaným šestiválcem (480 k / 588 Nm), se pohybuje od 2 105 000 Kč za vozidlo v základní verzi po 2 195 000 za verzi Black Edition.

Reklama

Související témata:

Související články

Do uvedení nového Nissanu GT-R zbývá...

Tokijský autosalon bude hostit jednu premiéru, na kterou čeká svět už hodně netrpělivě. Nový Nissan GT-R zde poprvé představí svůj drsný vzhled a nasadí také...

Destilovaná motoristická radost - Nissan GT-R

Je konec vlády Porsche 911 Turbo. Jaguar XKR půjde do tříděného sběru. A Ferrari F430? Majitelé se budou muset zamyslet, jestli tenhle naondulovaný metrosexuál...

Brutální Nissan GT-R půjde do Evropy

Motoristická Evropa se těší na březen. V té době se bude konat Autoshow v Ženevě, kde se objeví dlouho očekávaný model supersportu Nissanu GT-R, který dokáže...

Výběr článků

Načítám