Hlavní obsah

Při hromadné nehodě na namrzlé R10 zahynul člověk

Novinky, Novinky, ČTK

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRANDÝS NAD LABEM

Při jedné z hromadných nehod na silnici R10 zemřel v pondělí kolem deváté hodiny ranní ve směru z Prahy na Mladou Boleslav mladý muž. Na namrzlé silnici havarovalo šest aut. Muže srazila na 13,5. km řidička osobního auta ve chvíli, kdy dával výstražný trojúhelník za auto.

Článek

"Řidička, jejíž auto muže srazilo, byla po nehodě velmi vyděšená. Odvezli jsme ji do nemocnice v Brandýse nad Labem a snažili se ji uklidnit," řekla Novinkám mluvčí záchranné služby Štředočeského kraje Tereza Janečková.

Namrzlá silnice R10 působila řidičům problémy od rána. Před sjezdem na Kostelní Hlavno ve směru na Prahu se při další hromadné havárii srazilo osm aut.

Na 27. kilometru ve směru na Prahu se rovněž kolem 09:00 střetla dvě auta. Při těchto nehodách se ale podle Janečkové nikdo nezranil.

Další havarované osobní auto je v příkopu u silnice R10 před sjezdem na Benátky nad Jizerou ve směru na Mladou Boleslav.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám