Hlavní obsah

Pošumaví láká turisty na slevy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Turisté, kteří se letos vydají poznávat krásy Pošumaví, mohou ušetřit, získat zajímavé bonusy a užít si o trochu více zábavy. Turistická oblast Pošumaví spolu se svými partnery připravila nový produkt Útržky z Pošumaví, brožuru s pětatřiceti kupony, které zajistí slevu, dárek nebo jiný bonus.

Foto: Profimedia.cz

Hrad Švihov je jednou z památek, která se v regionu Pošumaví nachází.

Článek

Sleva na kovářský kurz ve Strašíně, koňská podkova pro štěstí za projížďku v kočáře v Kamýku u Švihova, nápoj zdarma k obědu či večeři v restauraci na zámku Hrádek, sleva na vstupném do muzea veteránů v Nepomuku, unikátní prohlídka suterénu synagogy v Kasejovicích – to je jen krátký výčet bonusů.

Ty může získat každý návštěvník oblasti, pokud využije slevovou knížečku Útržky z Pošumaví. „Věříme, že se letní turistická sezona rozjede naplno. Proto jsme s našimi partnery připravili tento bonusový program, který nejenže návštěvníkům ušetří peníze a zajistí zajímavé dárky, ale určitě jim poskytne zajímavé tipy na výlety,“ řekl předseda Turistické oblasti Pošumaví Ivo Šašek.

Útržky z Pošumaví zahrnují 35 bonusových kuponů, které je možné uplatnit u partnerů Turistické oblasti Pošumaví od Švihova až po Horažďovice. Návštěvníci tak mohou objevovat zajímavá zákoutí této rozlehlé oblasti.

Brožuru turisté získají buď přímo u partnerů turistické oblasti, nebo ji mohou získat online ze stránek spolku. Benefity je možné využít až do konce roku 2023.

Mimo turistické hledáčky. Mezi neobjevenými skvosty Česka jsou zámky i muzea

Tipy na výlety

Reklama

Výběr článků

Načítám