Hlavní obsah

České muzeum stříbra v Kutné Hoře získalo ocenění TripAdvisor

Novinky, Lucie Poštolková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České muzeum stříbra v Kutné Hoře získalo ocenění nezávislého turistického portálu pro cestovní ruch TripAdvisor. Muzeum se může pochlubit nadprůměrným hodnocením cestovatelů z celého světa. Návštěvníci jej ocenili na pětistupňové škále třemi a více body.

Foto: Archiv Českého muzea stříbra

Návštěvníci v muzejní štole

Článek

„Muzeum už ve čtvrtek vylepilo na vstupní dveře ocenění turistického portálu, které jej doporučuje jako instituci s kvalitními službami,“ uvedla Kateřina Vavrušková z Českého muzea stříbra.

"Nejlepší atrakce pro děti od 7 do 9 let. Prohlídky jsou aktivní, zajímavé, vzrušující a zároveň vzdělávací. Průvodce byl velmi informovaný a my jsme si zamilovali hornické oblečky, přilbu i nošení velkého světla. V některých částech je tunel velmi těsný, a pokud máte klaustrofobii, není to pravé pro vás," uvedla Cyndi-Ryan, turistka z amerického Washington DC.

Foto: Archiv Českého muzea stříbra

Hrádek

Na TripAdvisoru může každý hodnotit navštívené turistické cíle a památky, od destinací až po atrakce, hotely, restaurace a mnoho dalších. Měsíčně jej navštíví 50 miliónů turistů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám