Hlavní obsah

Pláže s nejhezčími ženami: Missky se opalují ve Venezuele, nezadané v Kalifornii

Nudíte se? Nedejte na radu Hrabalova Pepina a nevyhazujte peníze za medvídka mývala. Raději navštivte některou z roztančených brazilských pláží nebo hvězdami nabité pobřeží Floridy. Kdo hledá letní lásku, měl by spíše zamířit do kalifornského Los Angeles, tam statistiky přejí nezadaným.

Foto: ESO travel

Na brazilských plážích se to nádhernými dívkami jen hemží.

Článek

Slunce žhne, pláže jsou naplněné lehátky a dekami, mezi nimi se proplétají mladíci pohazující si frisbee talířem, opodál postarší žena hubuje manželovi, že se mu v jeho věku ještě chce otáčet hlavou za kolem procházejícími kráskami v bikinách. Kde najdeme taková místa, kde je koncentrace opalujících se nádherných žen největší? Vybrali jsme pro vás několik z nich.

Ipanema (Rio de Janeiro, Brazílie): Slunce, tanga, erotika

Podobným žebříčkům vévodí brazilská Ipanema, jižnější sestra slavnější Copacabany. Viděny tu bývají jihoamerické modelky, veselí bují až do noci, větší důležitost než moře a písek má zábava a celková atmosféra. A krásné dámy. Právě na Ipanemě se kdysi ženy poprvé ukázaly v tangách, čímž z ní učinily královnu žhavých pohledů a lehké erotiky mezi světovými plážemi.

Foto: chensiyuan (Wikimedia Commons)

Ipanema žije i v noci. Díky tomu takhle úžasně svítí.

Pláž z Pláže
Roku 2000 natočil Danny Boyle, režisér zahajovacího ceremoniálu londýnské olympiády a oscarového Milionáře z chatrče, úspěšný snímek Pláž s Leonardem DiCapriem v hlavní roli. Čarokrásná zátoka, odmyslíme-li si počítačové úpravy, skutečně existuje a najdeme ji na thajském ostrově Phi Phi. Na rozdíl od filmu ale kolem ní nepobíhají pěstitelé konopí se samopaly, ale přívětivá obsluha.

Playa El Agua (Isla Margarita, Venezuela): Největší možnost, že potkáte vítězku Miss World

Krása je velmi subjektivní věc, nicméně chceme-li se pokusit ji nějak měřit, můžeme použít výsledky zavedených soutěží krásy. Za tu nejuznávanější, která má velmi bohatou historii, lze považovat Miss World. Podle ní se nejkrásnější ženy vyskytují ve Venezuele, její zástupkyně totiž od roku 1951, kdy se soutěž poprvé konala, vyhrály celkem šestkrát, naposledy roku 2011. Úspěch zaznamenala také Česká republika, a to před sedmi lety díky Taťáně Kuchařové.

Foto: lululemon athletica (Flickr)

Vodní sporty mohou být velmi atraktivní.

Na výsledcích soutěží asi něco opravdu bude, protože kráskami se to na plážích i mimo ně ve Venezuele jen hemží. Například v jednom z nejvyhlášenějších resortů Isla Margarita a na pláži Playa El Agua, kterou vyrýsovala příroda jakoby podle pravítka na severovýchodě ostrova.

Další články s plážovou tematikou:

Bondi Beach (Sydney, Austrálie): Uvidíte eleganci v pohybu

Krásná pružná těla a ladné pohyby dámy při opalování a polehávání na dece příliš neukáží, ovšem při sportu ano. Nejklasičtějším plážovým sportem je volejbal. Ten hrají dámy na některých ze sedmatřiceti pláží v Sydney, na Bondi Beach mají vedle klasických kurtů dokonce i nádherný stadion, který hostil olympijský turnaj v roce 2000.

Foto: ESO travel

Na Floridě je krásně. Autor fotografie to vyjádřil naprosto jasně.

South Beach Miami (Florida, USA): Krásné, ale zadané

Florida se díky ideální pozici v teplé oblasti nedaleko karibských ostrovů stala nejvyhledávanějším letním resortem Američanů a Američanek. A nejen to, ty nejluxusnější snímky sem jezdí fotit světové top modelky, na pláži lze i potkat slavné herečky, zpěvačky a moderátorky, které si odskočí na koupání z Orlanda, jednoho z hlavních měst amerického zábavního průmyslu.

Na miamských plážích se jen velmi těžko vyhnete ženám, za nimiž se otáčejí muži. Na Floridě se však sluní především ženy, které tam přijely s partnerem, takže jestliže se chcete seznámit, měli byste zamířit na opačný konec Spojených států, a to na Venice Beach či na jinou část pobřeží Los Angeles. Právě ve druhém největším městě USA totiž žije statisticky největší počet nezadaných žen v zemi.

Foto: ESO travel

Dívka z Tongy jako by vypadla z obrazu Paula Gaugaina.

Foa (Ha'Apai, Tonga): Za exotikou přes celou zeměkouli

Zaměřili jsme se především na mimoevropské destinace, kde je vyšší výskyt exotických krásek. K takovým rozhodně patří i pláže ostrova Foa patřícího do souostroví Ha'Apai. Jde o část království Tonga, které najdeme východně od Austrálie mezi Fidži a Cookovými ostrovy. Kvůli místním kráskám ztratilo hlavu mnoho námořníků, kteří je po přistání spatřili.

Inzertní sdělení: Vydejte se za nejkrásnějšími ženami!

Cestovní kancelář ESO travel, specialista na Asii, Severní, Jižní a střední Ameriku, Tichomoří a Afriku vybírá z nabídky pobytových zájezdů:

Chcete někam, kde dovolenou prospíte? I to je v Riu možné, ale byla by to věčná škoda nepoznat reje samby, monumentálnost Ježíšovy sochy, divoký noční život a pláže Ipanema nebo Copacabana.

Silhouette, majestátní ostrov 20 km od Mahé. Jeho zalesněné strmé štíty se zvedají nad oceán nad plážemi ve stínu palem, je skutečně „osamělý ostrov snů“. Pravá romantika!

Temperamentní exotické krásky potkáte i na Kubě, konkrétně na slavné pláži Varadero. Po cestě můžete obdivovat historická auta americké výroby nebo okolní palmové háje.

Čtěte dále:

Přečtěte si také o tom, kde se dá v létě sáňkovat, o největším kole světa a o zákazech v cizích zemích. Přehled všech článků najdete na hlavní stránce rubriky

Autor: Jan Švestka & Tomáš Cikán

Anketa

Kde se dají potkat nejhezčí ženy?
Na zmíněných plážích.
7,8 %
Na Lipně a dalších místech v ČR.
30,1 %
Někde jinde.
62,1 %
Celkem hlasovalo 780 čtenářů.

Copacabana

Lidé ji považují za nejslavnější pláž světa. Není divu, čtyřkilometrové pobřeží na jihovýchodě Ria de Janeira dalo jméno nespočtu písní, filmů, muzikálu hudebníka Barryho Manilowa, populárnímu nočnímu klubu v New York City a spoustě dalších věcí a lokalit.

Copacabana má několik částí, například Ďábelskou pláž nebo místo, které kvůli vysokým vlnám vyhledávají především surfaři. Sportovců se na píscích vyhlášené pláže vůbec prohání poměrně dost. Odsud se do světa rozšířil stále populárnější plážový fotbal, až donedávna se mistrovství světa hrála převážně tady.

Pláž a sport

Plážovému fotbalu se jistě budou věnovat fanoušci, kteří se za rok sjedou do Ria na druhou nejsledovanější sportovní akci světa, na mistrovství světa ve fotbale. V létě 2016 se ve městě odehraje i ten největší sportovní svátek, letní olympiáda. Mezi sportoviště, které budou hostit medailové klání, se zařadí i Copacabana.

Související články

Výběr článků

Načítám