Hlavní obsah

V maledivském resortu si pro večeři musíte sjet na laně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Maledivské resorty jsou často ztělesněním luxusu a unikátních zážitků. Nyní se jeden z hotelů rozhodl posunout zase o kus dál stolování, a tak představil zipline dráhu, po které si návštěvníci dojedou na večeři. Podle všeho jde o první takovou kombinaci na světě, uvádí s odkazem na resort server Travel and Leisure.

Foto: Profimedia.cz

Maledivský resort láká hosty na unikátní zážitek.

Článek

Lanový skluz pojmenovaný Flying Sauces (Létající omáčky) si mohou lidé sjet od začátku listopadu v resortu Soneva Fushi. Na konci 180metrové dráhy jim personál odepne popruhy a usadí je na plošině v korunách stromů, kde si užijí hostinu o šesti chodech.

„V resortu Soneva jsme nadšeni, když můžeme povýšit návštěvnický zážitek na něco unikátního, a to naše zipline dráha Flying Sauces splňuje. Vytvořením experimentálního stolování umožňujeme hostům, aby si odnesli dlouhotrvající vzpomínky,“ míní šéf resortu Sonu Shivdasani.

Doplňuje, že zážitek dává návštěvníkům i možnost prohlédnout si ekosystém ostrůvku z nové perspektivy. „Propojí se s výhledy a zvuky přírody a ve stejnou chvíli si vychutnají také zážitek z fine diningu,“ uvedl Shivdasani.

Na snídani nebo čaj

U večeře se hosté mohou těšit na mix lokálních surovin i světové kuchyně, důraz se samozřejmě klade na plody moře a ryby.

Dráhu je možné sjet si pouze za světla. Je tedy jen na hostech, zda vyrazí na prvotřídní snídani, odpolední čaj nebo večeři ještě před setměním. Poslední jmenovaný zážitek je nejdražší, vyjde na 350 dolarů na osobu (takřka 8000 korun). Zájemci mohou zcela vynechat jídlo a jen si sjet dráhu. V takovém případě zaplatí 100 dolarů (2270 korun).

Zasaď v oceánu vlastní korál, lákají na Maledivách

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám