Hlavní obsah

Stylová silvestrovská oslava? Dubajský hotel nabízí novoroční pobyt za 50 milionů korun

Novinky, Michael Švarc

V Dubaji je rekordní skoro vše. Jeden z hotelů nyní nabízí balíček na silvestrovský pobyt, který je údajně vůbec nejdražším na světě. Vyjde na 8,8 milionu emirátských dirhamů, což je přes 51 milionů korun. V ceně jsou totiž zahrnuty také luxusní automobil nebo špičkové hodinky na památku.

Foto: Profimedia.cz

Ohňostroj v Dubaji

Článek

Pobyt na tři noci nabízí hotel ME Dubai, jenž je dílem slavné a již zesnulé architektky Zahy Hadidové. Návštěvníci budou moci prožít veskrze extravagantní a nezapomenutelný silvestr a začátek nového roku, ale za značně vysokou částku. Podle serveru Time Out Dubai je v balíčku ovšem zahrnuta řada výhod. Mimo jiné se pobytu může zúčastnit až osm osob.

Kromě nekonečné zásoby pochutin nebo prvotřídních bublinek je vysoká cenovka dána také tím, že hosté k pobytu obdrží luxusní automobil Buggati Veyron Grand Sport Roadster, který je tím nejvýkonnějším a nejrychlejším, který automobilka ve svém vozovém parku má. Dalším darem na památku jsou hodinky od Jacob & Co., jejichž cena se pohybuje v řádu i desítek milionů korun.

Z hotelu budou moci návštěvníci pozorovat novoroční ohňostroj, který patří k nejvíce pompézním na světě. Obvykle se koná hned na několika místech, patrně největší je k vidění u mrakodrapu Burdž Chalífa, který je stále nejvyšší budovou na planetě.

Letos budou oslavy nicméně trochu omezeny kvůli koronaviru. Platit mají striktní pravidla pro sociální odstup. I tak by však mělo jít o tradičně velkolepý vstup do dalšího roku.

V Dubaji odhalili největší fontánu na světě

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám