Hlavní obsah

Nové londýnské ubytování nabízí strhující výhledy. Je ale jen pro odvážné

Novinky, Michael Švarc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn nabízí nepřeberné množství ubytování. Nyní se může chlubit i jedním poměrně extrémním, které rozhodně není pro lidi se závratěmi. Zájemci totiž mohou přespat ve stanu, který je připevněn k jednomu z pilířů londýnské arény Millennium Dome, píše server Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Nový hotel se nachází na střeše londýnské arény Millennium Dome.

Článek

Renegade Motel nabízí přespání ve výšce zhruba 76 metrů nad zemí, zájemci se v něm mohou ubytovat zdarma, tedy pokud budou vybráni. Jde totiž o dočasnou nabídku ve spolupráci s automobilovou firmou Jeep.

Návštěvníci se mohou těšit kromě samotného pobytu také na večeři v aréně, zážitek zahrnuje i snídani nebo nonstop služby specialisty na kempování na skalních převisech — ten hostům pomůže dostat se do stanu i z něj v případě, kdyby potřebovali navštívit toaletu.

„Díky prvnímu městskému kempingovému motelu, který je umístěn na střeše arény, dáváme návštěvníkům možnost vidět a užít si Londýn z nové vzrušující perspektivy,“ uvedl Damien Dally ze společnosti Jeep.

Steve Sayer z firmy O2, která má Millennium Dome ve vlastnictví, doplnil, že je nadšen, že právě tato aréna byla vybrána, aby se stala domovem prvního motelu svého druhu na světě. „Hostům se dostane velkého zážitku a budou svědky skutečně okouzlujících výhledů na Londýn,“ doplnil. Dva šťastlivci budou vybráni zcela náhodně ze všech přihlášených lidí.

Obdobné motely by měly posléze vyrůst i v několika dalších britských městech. Zážitek by měl být ale mnohem méně adrenalinový.

Na britském Windsoru se otevírá další část zahrad. Poprvé po 40 letech

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám