Hlavní obsah

Nejen jídlo a pití. V USA mají první restauraci, která láká i na kouření marihuany

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak se snoubí marihuana a jídlo, mohou zjistit hosté prvního amerického podniku, který je zaměřen na konzumaci konopí. Otevřel se minulé úterý v Los Angeles a prakticky ihned se zaplnil lidmi. Marihuanu v něm mohou návštěvníci totiž kouřit zcela bez problémů, píše server CNN.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Los Angeles otevřeli první marihuanovou restauraciVideo: Reuters

 
Článek

Kalifornie patří k jedněm z mála států USA, kde je užívání marihuany nejen pro léčebné, ale i rekreační účely povoleno, a to od minulého roku. Podnik Lowell Farms: A Cannabis Cafe je prvním v zemi, kam mohou příznivci této látky zavítat a bez problému si ji dopřát. Kvůli současné legislativě ovšem není součástí jídel, uvádí restaurace.

První muzeum konopí na světě? Mají ho v americkém městě hříchu

Cestování

Celý prostor je samozřejmě kuřácký, ale venku je i nekuřácká část. Podnik hostům nabízí i vlastní verzi „sommeliéra”, který vysvětlí, jak je která odrůda marihuany rozdílná chuťově, i co se týče efektů.

„Cannabis Cafe jsme vytvořili, protože věříme, že je třeba, aby existovalo místo pro lidi, kteří si chtějí otevřeně vychutnat konopí. Jsme prostorem pro pravidelné konzumenty i pro ty, kteří experimentují a chtějí získat zkušenosti ve vřelém prostředí,“ uvedl podnik v prohlášení.

Šéfkuchařkou podniku je Andrea Drummerová, která se stala známou pro vytvoření pokrmů obsahujících látky THC a CBD. Její kuchyni ochutnal třeba americký rapper Wiz Khalifa.

Reklama

Výběr článků

Načítám