Hlavní obsah

Na dosah šelmám. Anglický hotel láká na koupel se lvy

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za králem zvířat se nabízí vyrazit do Afriky. Na blízké setkání se lvy však láká také jeden anglický hotel. Návštěvníci se v něm se šelmami setkají tváří v tvář třeba při koupeli, v posteli či obýváku. To díky velkým panoramatickým oknům, za nimiž se velké kočky volně pohybují, píše server Daily Mail.

Foto: Port Lympne Hotel & Reserve

Návštěvníci si mohou dopřát koupel v bezprostřední blízkosti lvů.

Článek

Zapomeňte na gumové kachničky. Lion Lodge v hotelu Port Lympne Hotel and Reserve v jihoanglickém Kentu nabízí hostům údajně jako první na světě možnost strávit nezapomenutelné chvíle třeba ve vaně na dosah pěti lvům, kteří se volně pohybují kolem.

Ať už budou návštěvníci sedět u krbu, ležet v posteli nebo si hovět v ušáku, mohou si být jisti, že zvídavé šelmy nikdy nebudou příliš daleko. Kočičí rodinku tvoří lev Adras, jeho družka Oudrika a tři mláďata.

Domek, ve kterém se návštěvníci mohou ubytovat, disponuje také barem, soukromou terasou a zahradami. Zážitek sice nevyjde vůbec levně, přesto je o něj očividně podle dostupných termínů velký zájem, hotel je zamluven dlouho dopředu. Dvě osoby za jednu noc zaplatí 1750 liber, což je přes 50 tisíc korun.

Zvířata venku, lidé v kleci. V Jihoafrické republice lákají na obrácenou zoo

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám