Hlavní obsah

Místo křiku nálepka na roušku. Japonský zábavní park testuje neobvyklou inovaci

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Japonský zábavní park Greenland v Kumamotu přišel s neobvyklou vychytávkou. V rámci koronavirových opatření nabízí návštěvníkům nálepky na roušky, s jejichž pomocí mohou imitovat křik na horských dráhách a dalších atrakcích, aniž by se museli radovat doopravdy, píše server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Návštěvníci si mohou vybrat z několika nálepek.

Článek

Zábavní park ve východním Japonsku představil koncept skrze video, které zobrazuje návštěvníka s úsměvnou nálepkou na roušce. „Tohle je náš nový styl křiku,“ vysvětlilo vedení v příspěvku. Myšlenkou je, že návštěvníci mohou vyjádřit nadšení, aniž by ho museli skutečně projevovat. Nálepky obdrží u vstupu a mohou si vybrat z několika designů.

Nová pravidla a doporučení představily i další zábavní parky v zemi. Podle nich nemají návštěvníci na atrakcích křičet ani jásat, protože by tak mohli nevědomě šířit virus. Místo toho mají lidé projevovat nadšení vnitřně.

Nekřičte a nejásejte, žádají návštěvníky japonské zábavní parky

Cestování

V Japonsku se snaží opatření implementovat hravým a neotřelým způsobem. Například kavárna v zoologické zahradě v Šizuoce usadila ke stolům plyšové kapybary, aby návštěvníkům usnadnila dodržování odstupu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám