Hlavní obsah

Francouzské aerolinky zveřejnily šik bezpečnostní video

Novinky, fis

Francouzi jsou svým vkusem a citem pro módu i styl pověstní. Tuto přednost se pokusila zúročit letecká společnost Air France ve svém novém instruktážním videu, které pasažéry na začátku letu provází bezpečnostními pokyny. Zda se výsledek zdařil, musí posoudit každý divák či pasažér sám.

Nové instruktážní video Air FranceVideo: Air France

 
Článek

Dívali jste se někdy na bezpečnostní pás v letadle jako na módní doplněk? Nejspíš ne. Napadlo by vás označit nekuřácký let za šik? Air France to udělaly. Ve svém zbrusu novém instruktážním videu se snaží s bezpečností propojit styl a vyvolat v pasažérech dojem, že sledování dobře známých pokynů na začátku letu nemusí být jen nudnou povinností.

Od zapínání pásů až po nasazení kyslíkových masek provázejí cestující ve videu společně s letuškou také elegantně oblečené mladé ženy, které demonstrují dodržování bezpečnosti se stylem Francouzům vlastním. K upoutání pozornosti pasažérů by to mělo stačit. Aerolinky se snažily právě o vybočení ze série stereotypních videí na toto téma.

Video uveřejněné na internetu minulý týden, si získalo už v prvních dnech desítky tisíc zhlédnutí. Originální instruktážní videa natáčejí také další letecké společnosti.

Nové instruktážní video novozélandských aerolinek inspirované Hobitem

Například novozélandská letecká společnost Air New Zealand vsadila v nedávné minulosti jak na krásné modelky, tak i na popularitu Pána prstenů a Hobita.

Ukázka z instruktážního videa islandských aerolinekVideo: Icelandair

Islandské aerolinky Icelandair zase využily potenciál své divoké přírody a dobrodružství, která nabízí. Ochutnávku toho, co dokáže ostrov sopek a gejzírů nabídnout, si pasažéři mohli prohlédnout v bezpečnostním videu zveřejněném loni na jaře.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám