Hlavní obsah

České cestovní kanceláře si rozdělily ocenění

V úterý večer se v netradičním prostoru Muzea voskových figurín Grévin rozdávala ocenění TTG Awards. V již 19. ročníku ankety se vyhlašovaly opět nejlepší cestovní kanceláře, aerolinky či turistické centrály.

Foto: Novinky

Ocenění v anketě TTG Awards se setkali na jednom pódiu.

Článek

Nejlepší cestovní kanceláří pro cesty za poznáním v Evropě i ve světě je podle výsledků TTG Awards CK Adventura, na druhém místě skončil Firo-tour, třetí CK Alvarez. Nejlepší cestovní kanceláří pro dovolené s dětmi je Exim tours, druhý skončil Čedok a třetí Alexandria. Za pobyty v České republice získaly ocenění cestovní kanceláře Atis, Čedok a Firo-tour.

Pokud na svých cestách plánujete zavítat na Blízký východ či do Afriky, měli byste vědět, že na první příčce skončila CK Blue Style, na druhé Time Travel a na třetí Blue Sky Travel. Nejlepšími cestovní kancelářemi pro cesty do Ameriky jsou America Tours, ESO Travel a Soleada. Na cestách do Asie by pak měly nejlépe doprovodit cestovní kanceláře Eso Travel, China Tours a Asiana.

Nejlepší leteckou společností byly vyhlášeny aerolinky Emirates, následované ČSA a Korean Airlines. Nejaktivnější zahraniční turistickou centrálou se zastoupením v ČR je Národní turistický úřad Dominikánské republiky, druzí skončili Švýcaři a třetí Thajsko. Nejlepším startupem nebo inovací v cestovním ruchu je projekt Cryptomania.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám