Hlavní obsah

V novém instruktážním videu British Airways účinkují Mr. Bean a Scullyová z Akt X

Novinky, jky

Instruktážní videa jsou velmi často tím nejnudnějším, co vás na palubách letadel čeká. Tedy vyjma samotného letu. Není tak divu, že čas od času přijdou aerolinky s videem, které má ambice pasažéry trochu pobavit a skutečně přitáhnout k danému videu. S něčím takovým přišly nyní i aerolinie British Airways, které obsadily do svého klipu hned několik hvězd.

Instruktážní video britských aerolinek je obsazeno samými hvězdami Video: British Airways

 
Článek

V novém instruktážním videu, které je cestujícím v rámci předletových bezpečnostních opatření prezentováno na palubách letadel, účinkují například šéfkuchař Gordon Ramsay, herec sir Ian McKellen, Gillian Andersonová (známá ze seriálu Akta X) či Rowan Atkinson (Mr. Bean).

Video také představuje charitativní organizaci Comic Relief, kterou od roku 2010 letecká společnost BA podporuje. Na dobročinné účely organizace mohou přispět cestující letecké společnosti přímo během letu na palubě letadla, a to například formou finančního daru v hotovosti v jakékoli výši a měně.

„Je pro nás velmi důležité, aby se naši zákazníci s bezpečnostním videem ztotožnili a věnovali mu pozornost. Tím, že jsme do příprav jeho nové verze zapojili celebrity, se nám podařilo vytvořit krátký film, který, jak věříme, si cestující zapamatují od začátku až do konce,“ uvedl ředitel British Airways Alex Cruz.

Nové video poběží na obrazovkách v letadlech od září, a to nejdříve na dálkových letech aerolinek. Celé nezkrácené video můžete vidět zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám