Hlavní obsah

V Británii otevřeli hotel pro nadšence do lega

Novinky, mšv

První prázdninový den se ve Velké Británii otevřel unikátní hotel. Vyrostl v areálu Legolandu ve Windsoru za Londýnem a při jeho budování byly použity více než dva milióny kostek nejslavnější stavebnice světa. Z bezpečnostních důvodů však nikoli na samotnou fasádu. Avšak v interiéru pohádkového zámku najdou návštěvníci například obří figurky z lega. Do jeho útrob můžete nahlédnout ve videu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Legolandu za Londýnem vyrostl unikátní hotelVideo: AP

 
Článek

Ačkoli hotel z kostek vybudován není, fasáda i vnitřní vzhled tak mají působit. Nachází se v něm celkem 61 pokojů ve dvou odlišných stylech — jeden v rytířské a jeden v kouzelnické verzi. Každý má navíc oddělenou zónu pro děti a dospělé. Je tedy primárně určen především rodinám a ratolestem, pro které představuje přespání v Lego zámku jistě velmi nevšední zážitek.

Z opravdových kostiček slavné stavebnice jsou vytvořeny nejrůznější figurky, z nichž jsou mnohé v životní velikosti, ale dále také dekorace, které návštěvníci naleznou v pokojích i společných prostorách. Jednou z dominant je postava kouzelníka se sovou v hotelovém lobby. V pohádkovém zámku naleznou návštěvníci také několik hracích zón, přilehlé venkovní hřiště, ale také restauraci.

Nutno podotknout, že přespání v hotelu nevyjde rodinu zcela levně. Cena za jeden pokoj pro čtyřčlennou rodinu začíná na 572 librách za noc, tedy na zhruba 17 000 korunách. Nicméně zahrnuje dvoudenní vstupenku do celého Legolandu s přednostním vstupem na atrakce, snídani, ale také doplňování nápojů po celou dobu pobytu zdarma.

Reklama

Výběr článků

Načítám