Hlavní obsah

Návštěvníky zábavního parku budou honit oživlé mrtvoly

Novinky, mšv

Myslíte si, že máte pro strach uděláno? Možná by tedy stálo za to vyzkoušet novou atrakci, kterou chystají otevřít v zábavním parku Universal Studios v Hollywoodu. V té čekají herci namaskování jako zombie z populárního seriálu Živí mrtví (The Walking Dead), kteří v temných zákoutích návštěvníky straší.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Atrakce inspirovaná seriálem The Walking DeadVideo: Reuters

 
Článek

Na maskování herců v atrakci byl podle výkonného producenta seriálu Grega Nicotera kladen velký důraz, je totiž zcela klíčový. „Je to nejdůležitější věc, protože fanoušci jsou zvyklí na určitou autenticitu,“ řekl. Dodal, že se zároveň jedná o velmi intenzivní zážitek, který dá návštěvníkům možnost okusit skutečnou atmosféru divácky úspěšného seriálu.

Cílem atrakce je dostat se z jednoho konce na druhý. „Je to stejná myšlenka jako v seriálu, kde nemají protagonisté automobily a většinu času chodí po svých, což znamená, že jsou vystaveni nebezpečí, jsou zranitelní. Chtěli jsme návštěvníkům nabídnout něco přesně takového,“ vysvětluje kreativní ředitel parku John Murdy.

Cesta atrakcí začíná v prostorách nemocnice, dále vede nejrůznějšími lokacemi, kde herci hrají jak přeživší, tak zombie. Oživlé mrtvoly pak budou návštěvníky honit, sápat se po nich a všelijak je strašit.

Herci ze seriálu mají pro ty, kteří se děsí zombie apokalypsy, několik dobrých rad. Jeden radí schovat se do dobrého úkrytu nebo si pořídit zbraň, která nevyžaduje munici. Jiný protagonista zase radí pouze utíkat. „Začněte cvičit už teď, dostaňte se do kondice a možná si sežeňte sekeru,“ říká.

Návštěvníci mohou být klidní, v zábavním parku je naštěstí vše jen jako. Atrakce se oficiálně otevírá na Den nezávislosti, tedy 4. července.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám