Hlavní obsah

Z Prahy do Toronta se otevírají přímé lety

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Air Canada Rouge v pondělí na pražském Letišti Václava Havla slavnostně zahájila provoz své nové sezónní přímé linky z Prahy do Toronta. Kanadské dovolenkové aerolinky budou provozovat tři lety týdně, a to až do 29. září, kdy je plánován letošní poslední odlet z Prahy.

Foto: Air Canada

Společnost Air Canada Rouge provozuje přímé lety z Prahy do Toronta.

Článek

„Nová linka nabídne našim klientům více možností cestování, a to nejen v podobě přímého spojení do Toronta, ale i možnosti využít pohodlně navazující lety společnosti Air Canada v rámci rozsáhlé sítě obsluhující Kanadu, USA, Latinskou Ameriku či Karibik,“ řekla ředitelka prodeje pro Evropu Margret Skinnerová.

Lety společnosti budou z Prahy vypravovány třikrát týdně — v pondělí, ve čtvrtek a v sobotu v 9:35 s příletem do Toronta v 12:45 místního času tentýž den. Zpáteční lety budou z Toronta odlétat také třikrát týdně — v neděli, ve středu a v pátek v 16:50 s příletem do Prahy v 7:15 místního času následující den.

Air Canada je největší kanadská letecká společnost, která obsluhuje více než 200 letišť na šesti kontinentech a patří mezi 20 největších aerolinek na světě. Air Canada Rouge je její dceřiná dovolenková společnost, která nabízí dopravu do destinací v Evropě, Mexiku, Spojených Státech, Karibiku, Asii, Jižní Americe, Africe a Kanadě.

Reklama

Výběr článků

Načítám