Hlavní obsah

Cestovatel Kolbaba v Praze představí zcela nové snímky z cest

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotograf a známý český cestovatel Jiří Kolbaba se po nějaké době opět vrací do české metropole, aby inspiroval všechny cestovatele povedenými snímky ze svých cest. Mnohé budou promítány úplně poprvé.

Foto: archiv Jiřího Kolbaby

Jiří Kolbaba

Článek

Nová budova Národního muzea bude hostit Kolbabu již tuto středu od sedmi hodin večer. Cestovatel si pro promítání připravil záběry přírody, lidí, zvířat a situací z celého světa. Sugestivní výklad a množství snímků přenese hosty na všech šest kontinentů planety včetně Antarktidy. Koneckonců právě ta, jak je o Kolbabovi známo, je jeho velkou láskou, ke které se může přiblížit snad jen Island.

„Budu velmi rád, když se na pražské promítání dostaví hodně lidí, které zajímá cestování, protože se chystám promítat mnoho záběrů z posledních cest, které ještě nebyly nikdy publikovány. A navíc už jsem v Praze notnou chvíli nepromítal,” řekl Novinkám Kolbaba.

Český cestovatel se bude však tentokrát věnovat i praktickému pohledu na cestování - mechanismu cestování, bezpečnosti a naznačí ověřené principy vedoucí k lepšímu komponování fotografií.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám