Hlavní obsah

Aerolinky zveřejnily video, které si zamilují nejen pasažéři

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud máte rádi americkou akční komedii Muži v černém, nové instruktážní video novozélandských aerolinek si pustíte víc než jednou. Letecká společnost Air New Zealand navíc do videa zapojila známé ragbisty a nadpřirozené postavy.

Novozélandské aerolinky natočily bezpečnostní video ve stylu filmu Muži v černémVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Bezpečnostní videa novozélandských aerolinek obvykle bývají virální, na internetu je zhlédnou a sdílejí milióny nadšených diváků. S tím nejaktuálnějším to pravděpodobně nebude jinak. Společnost ho zveřejnila ve středu a už během prvních dní si získalo přes milión zhlédnutí.

Aerolinky na novém instruktážním klipu spolupracovaly mimo jiné se společností Sony Pictures. Ve videu se kromě filmových hrdinů objevují také ragbyové legendy jako David Campese, Austin Pichot nebo Israel Dagg, Richie McCaw a Dan Carter z novozélandské reprezentace All Blacks.

Jestliže neholdujete ragby a tváře sportovců vám nejsou ani povědomé, možná vás osloví spíš filmový motiv inspirovaný snímkem z roku 1997 Muži v černém (v originále Men in black). Nechybí oblíbená postava Franka — upovídaný psí informátor, a dokonce ani osmdesátník Rip Torn, který ve filmu ztvárnil roli agenta Zed.

Hudební kulisou, v níž místo původních slov zaznívají bezpečnostní pokyny, je skladba Men in black patřící právě ke stejnojmennému kultovnímu snímku.

BEZ KOMENTÁŘE: Surfařské bezpečnostní video Air New ZealandVideo: Air New Zealand

Air New Zealand natočily v nedávné minulosti bezpečnostní video se známými surfaři či modelkami v bikinách. Obrovskou pozornost si ovšem získalo především to na motivy románu a filmu Hobit.

Reklama

Výběr článků

Načítám