Hlavní obsah

Aerolinky překvapily novým bezpečnostním videem

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nudná bezpečnostní videa jsou minulostí. Alespoň v případě novozélandských aerolinek Air New Zealand. Ty už poněkolikáté překvapily originálním nápadem.

BEZ KOMENTÁŘE: Surfařské bezpečnostní video Air New ZealandVideo: Air New Zealand

 
Článek

Novozélandská letecká společnost potěšila pasažéry už v roce 2012, kdy je bezpečnostními pokyny na palubě letadla provedly postavy z Pána prstenů. V loňském roce vsadily aerolinky na svůdné křivky modelek a vytvořily vyzývavé instruktážní video, které se stalo natolik kontroverzím, že se ho společnost nakonec rozhodla stáhnout.

Nové instruktážní video novozélandských aerolinek inspirované Hobitem

Letos přicházejí Air New Zealand s pohodovým plážovým videem, v němž cestující seznámí s pravidly bezpečnosti nejlepší světoví surfaři — například trojnásobný mistr světa Mick Fanning a aktuální mistr světa Gabriel Medina.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Novozélandské aerolinky natočily atraktivní bezpečnostní videoVideo: Reuters

Jestli měl dříve někdo problém soustředit se na obsah videa s bezpečnostními pokyny, u tohoto nuda nehrozí. Video je nabité sluncem, mořem a sportem. Instrukce, kterými by se pasažéři v letadle měli řídit, jsou šikovně zakomponovány do děje.

Bezpečnostní safari, jak je video nazvané, vezme diváka na nejlepší surfařské pláže, na něž Air New Zealand létají. Instrukce jsou ve videu tak nějak vedlejší. Především se totiž divák nechá unést záplavou slunce a uvolněné atmosféry.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám