Hlavní obsah

Manželský pár si dal k výročí unikátní výzvu a uspěl

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ráno začali návštěvou tokijského disneylandu, večer už byli v parku Disney World na Floridě. A to mezitím navštívili ještě disneyland v Kalifornii a zmeškali jeden let. Manželé Greeningovi díky bláznivé cestě na letošního Valentýna jistě nezapomenou.

Foto: Profimedia.cz

Popelčin zámek ve floridském disneylandu

Článek

Za minulou sobotu urazili Michael a Diane Greeningovi z kalifornského San Diega 12 714 kilometrů mezi dvěma světadíly, překonali časový rozdíl 17 hodin a navštívili tři disneylandy. Proč? Protože slavili výročí svatby a byla valentýnská sobota. Kombinace jako stvořená k nezapomenutelným zážitkům.

Když se pár rozhodoval, kam vyrazí, nemohl si vybrat mezi disneylandem v japonském Tokiu a parkem Disney World v Orlandu na Floridě. A tak se Greeningovi rozhodli navštívit oba a cestou ještě disneyland v Kalifornii jako bonus.

Foto: Profimedia.cz

Disneyland v Tokiu

V sobotu před desátou ráno se dvojice vyfotila v tokijském disneylandu před zámkem Šípkové Růženky a následně vyrazila na letiště, aby stihla svůj let do Los Angeles. Ten je posunul zpět v čase, díky čemuž byli krátce po poledni v kalifornském disneylandu, odkud spěchali na letiště John Wayne Airport.

Nečekaná překážka

Opravdové drama nastalo v momentě, kdy manželé zmeškali svůj let na Floridu. V ten moment už ani nedoufali, že by stihli v jednom kalendářním dni vidět tři disneylandy na dvou světadílech.

Foto: Profimedia.cz

Zámek Šípkové Růženky v kalifornském Disneylandu

Štěstí přeje odvážným. Možná proto Greeningovi nastoupili za nedlouho na další let a do floridského areálu Walt Disney World dorazili ve 23:40, tedy pouze 20 minut před zavíračkou. Pro New York Daily News Michael Greening uvedl, že se na tuto cestu vydali právě proto, že to byl naprosto šílený nápad.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám