Hlavní obsah

Nehorázná manipulace s kufry šokovala cestující na italském letišti

Novinky, fis

Asi nikdo nepředpokládá, že letištní personál bude nosit zavazadla v bílých rukavičkách a zacházet s nimi jako s porcelánem. Nedbalé odhazování na asfalt je ovšem druhý extrém, jehož svědkem se stali cestující na letišti Bergamo nedaleko Milána.

BEZ KOMENTÁŘE: Takhle zacházejí s kufry na italském letišti

 
Článek

Nevhodné, neopatrné a nezodpovědné – to je jen několik výrazů, kterými lze označit zacházení se zavazadly, kterého se minulý týden dopustili zaměstnanci letiště Bergamo. Jednalo se o kufry pasažérů letu společnosti Ryanair.

Jednomu z šokovaných přihlížejících se znepokojivou situaci podařilo natočit. Video se začalo rychle šířit po internetu.

Nízkonákladové aerolinky Ryanair slibují svým klientům mimo jiné téměř perfektní manipulaci se zavazadly. Aktuální kauza důvěru v kvalitu jejich služeb příliš neposílila. Irský deník Irish Mirror citoval vyjádření aerolinek, v němž stálo, že zacházení se zavazadly, k němuž došlo na italském letišti, je v rozporu s nařízeními společnosti a nebude tolerováno.

Dopravce zažádal o to, aby se konkrétní pracovníci, kteří celý problém zavinili, už více nepodíleli na jeho letech. Letiště přislíbilo, že se podobná situace nebude opakovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám