Hlavní obsah

Místa pro dovolenou v Chorvatsku si doporučí sami turisté

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opravdoví turisté se skutečnými zážitky - na to sází Chorvatsko ve své aktuální reklamní kampani. V rámci té se chystá spouštět také nové webové stránky, na kterých se budou cestovatelé s ostatními dělit o to, co zrovna prožívají a doporučovat tak místa, která je okouzlila. Vše prostřednictvím fotografií a video záznamů.

Foto: Profimedia.cz

Nový chorvatský web poslouží cestovatelům ke sdílení obrázků a videí z míst, která je zaujala. Ilustrační foto

Článek

Doba sociálních sítí a internetu dostihla naplno také chorvatský turismus. Inspiraci pro výběr vhodné destinace pro dovolenou budou moci turisté zanedlouho hledat také na stránkách Sharecroatia.hr. Spuštěny by měly být v následujících dnech. Sloužit pak budou jako platforma pro sdílení fotografií a videí.

Multimediální obsah budou na stránky nahrávat cestovatelé z lokalit, které je oslovily. Co řeknou nebo ukáží, je na nich. Smyslem je, aby se turisté se širokým online publikem podělili o to, co v Chorvatsku právě zažívají.

Žádní herci ani modelky, nýbrž normální lidé se brzy stanou tvářemi jedné z nejoblíbenějších dovolenkových destinací v Evropě. Reklamní kampaň, v rámci níž se spustí nový web, nese příhodný název „Visit Croatia. Share Croatia”.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám