Hlavní obsah

Palubní posádka během letu zatančila, licence aerolinek je v ohrožení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Indická nízkorozpočtová letecká společnost SpiceJet se dostala do problémů a hrozí jí pozastavení licence kvůli krátkému tanečku, který pro pobavení cestujících při příležitosti svátku Holi předvedla za letu posádka letadla. Informovala o tom v pátek agentura AFP.

BEZ KOMENTÁŘE: Posádka letadla bavila cestující tancem

 
Článek

SpiceJet má pět letadel, s nimiž létá na indických domácích trasách. V pondělí, kdy svátek Holi vítal příchod jara, posádka předvedla uprostřed letu asi dvouminutový tanec ve stylu Bollywoodu, který si řada cestujících nahrávala na mobilní telefony.

Generální úřad pro civilní letectví (DGAC) z něj ale nijak nadšený nebyl a pohrozil letecké společnosti pozastavením licence. Mimo službu už byl postaven druhý pilot, který je na záznamech vidět, jak si z kokpitu vystoupení natáčí.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Oslavy svátku Holi jsou bujaréVideo: Reuters

Mluvčí společnosti vyvrátila, že by cestující vystoupením byli nějak ohroženi. Uvedla, že nejméně jeden pilot a jeden člen posádky byli stále v pilotní kabině.

Reklama

Výběr článků

Načítám