Hlavní obsah

Řecko může čekat nápor turistů. Rozhodne o tom Sex ve městě

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S určitou nadějí pro fanynky filmové série Sex ve městě přišel v polovině tohoto týdne britský deník Daily Mail. Ten se pustil do spekulací o tom, že by mohl vzniknout třetí film, který by se nejspíš natáčel v Evropě, konkrétně v Řecku.

Foto: Profimedia.cz

Mykonos a jeho bílé stavby s barevnými okenicemi a dveřmi.

Článek

Veleúspěšný seriál Sex ve městě se dočkal prvního filmového zpracování v roce 2008. Tehdy se část děje zdánlivě přesunula do Mexika. Ve skutečnosti se ale natáčelo ve Spojených státech. Druhý díl následoval dva roky poté. Abú Dhabí, kam se hrdinky i diváci s příběhem přenesli, pak filmaři nahradili Marokem. Kritici snímek následně označili za propadák. I přesto ho možná bude následovat pokračování.

Foto: Profimedia.cz

Hrdinky Sexu ve městě. Zleva Kristin Davisová, Sarah Jessica Parkerová, Cynthia Nixonová a Kim Cattrallová.

Už v roce 2010 Sarah Jessica Parkerová, představitelka hlavní postavy Carrie Bradshawové, uvedla, že by ráda Sex ve městě 3 natáčela na řeckém ostrově Mykonos. Ten spadá mezi Kykladské ostrovy a je proslulý divokým nočním životem i návštěvníky z řad nejpopulárnějších světových celebrit.

Právě Mykonos si pro svoji dovolenou vybrala v minulých letech například zpěvačka Madonna nebo herec Tom Hanks. Jedním z poznávacích znaků tohoto ostrova jsou oslnivě bílé domky s barevnými okenicemi.

Foto: Profimedia.cz

Mykonos je známý tepajícím nočním životem.

Parkerová oživila spekulace o plánovaném natáčení dalšího pokračování Sexu ve městě svojí letošní srpnovou plavbou okolo řeckých ostrovů. Na luxusní jachtě ji tehdy doprovázel i produkční tým. Navštívili vícero lokalit, mezi nimi například Messénii na jihozápadě poloostrova Peloponés.

Domněnky o potenciálním natáčení jdou ještě dále. Šušká se, že by mohlo začít příští září nebo v květnu roku 2015. Zda se Sex ve městě skutečně na chvíli přestěhuje do Evropy, ukáže až čas. Parkerová ale slibuje, že je ještě jeden příběh, který dosud nebyl vyřčen. Pokud prý nastane souhra správného času a místa, je možné, že se ho diváci dozvědí.

Reklama

Související témata:

Související články

Cesty ostrovem, kde se narodil otec medicíny

Nad městem Kos se na stejnojmenném ostrově tyčí zbytky antického léčebného chrámu Asklépionu. Z nejvyšší terasy se člověku před očima rozprostírá město s mořem...

Výběr článků

Načítám