Hlavní obsah

Amsterdamský hotel si zakládá na tom, že je nejhorší na světě

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Amsterodam

Existují různé cesty, jak udělat reklamu svému hotelu. Některé si platí drahé kampaně, jiné se zaměřují na sociální komunikaci s mladší klientelou, další nabízejí věrnostní programy a pak se najdou třeba i takové, které si zakládají na tom, že jsou nejhorší a jejich servis nemá obdoby. Avšak v tom negativním smyslu. A světe div se, funguje to.

Foto: Profimedia.cz

Hans Brinker Budget Hotel v Amsterdamu

Článek

Hans Brinker Budget Hotel v Amsterdamu svým návštěvníkům slibuje výtah, který se jen zřídka porouchá, uzamykatelné dveře od pokojů a komfort srovnatelný s vězením. Ba co víc, majitel ubytovacího zařízení jde ještě mnohem dále - tvrdí, že jeho hotel je nejhorší na světě, a na stránkách dokonce poskytuje seznam lepších míst ve městě, kde se mají lidé raději ubytovat.

Pokoje ve stylu hostelu pojmou až osm lidí na kovových palandách, přičemž každá osoba má svou skříňku. V koupelně rozhodně nenajdete mýdlo či šampón zdarma a kvalita postelí je prý také mizivá. Proč zde tedy pobývat? Cena. Postel se zde sehnat už zhruba od 550 korun na noc, což je v samotném centru Amsterdamu opravdový unikát.

Foto: Profimedia.cz

Komfort srovnatelný s vězením v tomto případě není lživým sloganem

Právě nízká cena je tím hlavní důvodem, proč je hotel nacházející se nedaleko tramvajové zastávky Keizersgracht téměř po celý rok plně vytížený. Využívají ho převážně mladí a baťůžkáři, kteří si pochvalují, že je v centru všeho zajímavého dění.

Hotel není tak hrozný, cena odpovídá

Když se však člověk podívá na cestovatelský server Tripadvisor, tak jsou recenze hotelu smíšené. Ubytovací zařízení se dokonce nachází v první polovině hodnocených hotelů v Amsterdamu. A převažující komentáře? "Dostanete, zač zaplatíte. Pokoje vypadají jako vězeňské cely, postele nejsou pohodlné a skříňky se jen těžko zavírají."

Foto: www.hans-brinker.com/

Ale co může nenáročný cestovatel chtít, když Hans Brinker suverénně tvrdí, že vyspat se ve spacáku na krajnici dálnice bude pravděpodobně pohodlnější, než pobývat v jeho hotelu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám