Hlavní obsah

Mazlící bar v Japonsku nabízí turistům spánek v náruči krásných dívek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V centru Tokia mohou unavení turisté načerpat sílu v mazlícím a tulícím baru Soineya. Návštěvníci čtvrti Akihabara si mohou za šest tisíc jenů (asi 1470 korun) vybrat u kávy či sklenky vína krásnou dívku, a pak se k ní přitulit. Jak už ale název podniku upozorňuje, jedná se skutečně o tulení, sex v ceně není a dívky jej neposkytují.

BEZ KOMENTÁŘE: Návštěvníci mazlícího baru mohou strávit noc ve vší počestnosti s krásnou dívkou, někteří ale raději skrývají svou identitu

 
Článek

Bar Soineya funguje v Akihabaře od 25. září a zájem o jeho služby je veliký. Ve čtvrti elektronické kultury a anime komiksů mají o komfortní spánek v náručí někoho krásného velký zájem.

Nejlacinější službou je dvacetiminutový šlofík s krásnou dívkou, který vyjde na tři a půl tisíce jenů  (asi 860 korun). Hodina stojí šest tisíc jenů (asi 1470 korun) a pořádný desetihodinový spánek už vyjde na padesát tisíc jenů (asi 12 270 korun). V baru navíc visí inzeráty k náboru nových pracovnic.

Název Soineya znamená v japonštině doslovně obchod, kde prodávají společný spánek.

Podobný podnik otevřeli také v americkém městě Rochester, ve státě New York. Za minutu mazlení platí klienti jeden dolar (asi 20 korun), uvádí server Huffingtonpost.com.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám