Hlavní obsah

PRÁVO: Tipy na zimu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zimní sezóna se opět blíží a s ní kouzlo prudkých zasněžených srázů a adrenalinové zábavy nebo zimních výletů. Mimořádná příloha deníku Právo v pátek přináší tipy a rady na letošní sezónu, jak nejlépe strávit aktivně zimu.

Článek

Například se dočtete, kam levně a za kvalitou na hory do Alp, pomůžeme vám vybrat alpskou zemi a zahraniční středisko podle vašeho gusta a z každé z nich vám doporučíme dva areály.

V příloze najdete přehled cen jednodenního skipasu našich hlavních horských skiareálů i přehled toho nejzajímavějšího, co nám letos na našich horách připravili. Zjistíte, jaké jsou novinky ze světa módy snowboardingu. Dočtete se, jak se na zimu připravuje někdejší snowboarďák a nyní "podvraťák" Jirka Mádl. Pomůžeme vám vybrat adrenalinové zájezdy a výpravy nebo poradíme pět neznámých běžkařských tras, které stojí za zimní výlet.

Informujeme vás o tom, co to je fenomén zvaný snowdeck a jak se dívá na snowboarding jeden z nejlepších českých jezdců na prkně a zároveň olympionik Michal Novotný. Na ty, kteří zrovna nadšeně nevyhlížejí první nadílku letošního sněhu, čeká servis nových hitových PC games této sezóny.

Vychází 10. listopadu v deníku Právo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám