Hlavní obsah

Bubliny pro zdraví i zábavu – na vlastní zahradě

Novinky, Dana Novotná

Máte na zahradě hezké místečko, se kterým si však nevíte úplně rady? Co třeba zřídit si tu relaxační koutek s vířivou vanou?

Foto: Mountfield, .

Luxusní akrylátová vířivka poskytuje veškerý komfort s mnoha technologickými vychytávkami.

Článek

Tento článek nebyl vytvořen redakcí. Autorem článku je společnost Mountfield. 

Uděláte hodně nejen pro své potěšení, ale i pro zdraví. „Vířivé vany, ať už jednodušší nafukovací, nebo mnohem sofistikovanější s akrylátovou vanou, můžete umístit na terasu, k bazénu, pod pergolu nebo kamkoliv do zahrady,“ říká specialista na wellness vířivky Jakub Nováček ze společnosti Mountfield.

Pro zdraví a pohodu

Vířivky jsou z těchto důvodů čím dál oblíbenější. Teplá a intenzivní bublinková lázeň má totiž na lidské tělo blahodárné účinky. Pomáhá například při bolestech zad, kloubů a uvolňuje i ztuhlé svaly. Ale to není vše. Pravidelná hydromasáž odplavuje stres a přispívá k dobré psychické pohodě. Koneckonců lékaři umí vyjmenovat tucet dalších důvodů, proč si ji dopřávat. Jednoduše a kdykoliv v soukromí svého domova.

Stačí nafouknout…

Kdo upřednostňuje rychlou instalaci a možnost vířivku složit a přemístit jinam, ten sáhne po některém nafukovacím modelu. Stačí pevný podklad, na němž bude stát, integrovaným kompresorem nafouknout těleso z odolného laminátovaného PVC a napustit vodu. Ta se v nich ohřívá až na 40 °C a o smršť miliónů bublinek se stará až 170 trysek. Vyznačují se také tichým provozem s nízkými náklady a k dostání jsou včetně výbavy, jako je například termokryt, ovládací panel a filtrační jednotka. A jaká je kapacita? Většinou se do nich pohodlně vejdou až čtyři osoby, ale jsou modely i pro šest osob, takže se do nich pohodlně a naráz vejde celá rodina.

Foto: Bestway, .

Nafukovací vířivka představuje rychlý a snadný způsobem, jak si doma zřídit vlastní wellness koutek.

Luxus plný zážitků – akrylátová vířivka

Akrylátové vířivé vany ocení náročnější lidé. Jsou konstruovány a vybaveny tak, že si příjemné masáže můžete užívat po celý rok. Tedy, i když je venku hluboko pod nulou. Umístit je můžete kdekoliv na zahradě, pod venkovní pergolu a samozřejmě i do interiéru,“ říká Jakub Nováček. O kvalitu vody se na bezchlorové bázi ve většině modelů stará špičkový ozonový generátor. Ovládání je velmi jednoduché pomocí dotykového panelu a americké řídicí jednotky Balboa. Ve výbavě může být dle konkrétního modelu i tzv. chromoterapie, kdy si můžete zvolit různobarevné podvodní osvětlení odpovídající momentální náladě. Parádní vychytávkou je u většiny modelů integrovaný audiosystém, díky němuž budete moci během relaxace poslouchat svou oblíbenou hudbu.

Foto: Mountfield, .

Celoroční wellness - letní relaxace v akrylátové vířivce má své nenapodobitelné kouzlo.

Reklama

Související články

Zahradní nábytek: Trendy v materiálech

Komerční článek - Potřebujete si na chvilku odpočinout v zeleni a zapomenout na svět? Stačí najít v zahradě tichý kout a mít pohodlný zahradní nábytek.

Všehochuť grilů

Komerční článek - Ať si říká, kdo chce, co chce, příjemné chvíle strávené u jídla na čerstvém vzduchu s rodinou nebo přáteli jsou k nezaplacení. Jen si to...

Výběr článků

Načítám