Hlavní obsah

Trendy silvestrovský interiér by měl zářit a blýskat se

Novinky, tnk

Pokud budete letos na Nový rok hostiteli větší společnosti u sebe doma a plánujete interiér slavnostně vyzdobit, nechte se inspirovat praktickými tipy, jak zařídit prostor na silvestrovskou party. Vybrané kousky jej rozzáří a dodají mu šmrnc a lesk. Večírek se díky nim stane nezapomenutelným.

Foto: Etsy, Ginger Ray

Na Silvestra nezapomeňte na třpytky, konfety a servírovací stolky. Čím výraznější a blyštivější barvy zvolíte, tím lépe.

Článek

Rozhodně se vyplatí volit doplňky s vysokým leskem. Blyštivé polštáře a závěsy s flitry zajistí slavnostní atmosféru.

Prim hraje stříbrná i zlatá. Velkým trendem letošní sezony je nicméně bronz i měď. Nebojte se proto ani kousků v těchto tónech.

Foto: Sophie Allport

Motiv šampaňského k oslavám patří. Nechte ho zazářit i na běžných doplňcích do domácnosti.

Ti, kdo chtějí vytvořit slavnostní atmosféru jen díky jednomu prvku, mohou zkusit využít tapety se silvestrovským motivem ohňostrojů, světelných instalací nebo přípitků. Ty se uplatní i v pracovním prostředí v místnostech, které jsou obecně určené k drobným oslavám.

Foto: Mister Wallpaper

Tu správnou party atmosféru okamžitě vykouzlíte díky tematické tapetě.

Vhod přijdou také sklenice v různých barvách nebo tvarech. Ty oceníte zejména v pozdních hodinách, kdy se může stát, že budou hosté sklenice během hovoru ztrácet a nebudou si je poznávat. Tomu se můžete vyhnout i díky různobarevným rozlišovačům na skleničky.

Jako hostitel pak oceníte, že po skončení večírku nebudete muset zbytečně umývat tolik nádobí.

Foto: Red Candy, Balvi Gifts

Během oslav se snadno stane, že si zapomenete skleničku. Abyste si byli jisti, že je to ta vaše, volte sklenice různých barev nebo rozlišovače.

Není nutné na Silvestra vybavovat prostor novým nábytkem. Pohodlně si vystačíte s papírovými girlandami, průhlednými balonky s třpytkami uvnitř, konfetami a lampiony. Po skončení akce je jednoduše sbalíte a nebudete muset interiér nijak speciálně upravovat.

Na silvestrovskou party se vyplatí výjimečně využít jednorázového papírového nádobí i ubrusů a dřevěných příborů. Velkou výhodou je, že po skončení akce je můžete jednoduše vyhodit do tříděného odpadu a odpadne vám spousta starostí s mytím a uklízením velkého množství talířů a příborů.

Foto: Red Candy, Charlton Island

Doplňky volte ve zlatých a stříbrných odlescích. Podpoříte tak slavnostní výraz interiéru.

Bouchá se, že by i partyzán utekl. Rachejtle bez povolení dělají obcím těžkou hlavu

Domácí

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám